Google Chrome

Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için Google tarafından tasarlanmış, Chromium tabanlı ücretsiz bir tarayıcıdır. Başarılı, kolay ve stabil çalışmasıyla kısa sürede Türkiyede tarayıcı pazarında birinciliğe çıkmıştır.







Skype

Skype, dünyanın her yerindeki Skype kullanıcıları ile ücretsiz olarak sesli ve görüntülü görüşme yapmanızı ya da anlık mesajlaşmanızı sağlayan bir programdır.







uTorrent

µTorrent, diğer Bittorent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir torrent indirme yazılımıdır. Bandwidth önceliklendirme ve zamanlama gibi öne çıkan özelliklerinin yanında bilgisayar kaynaklarını en az kullanması ve küçücük boyutuyla çok başarılı bulduğumuz bir uygulama.




Winrar (64bit ve 32bit)

WinRAR güçlü bir arşiv yöneticisidir. RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar, 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z arşivlerinden dosya çıkartılmasını destekler. Güçlü sıkıştırma, ciltler, şifreleme, kendi açılan modüller, yedekleme kolaylıkları WinRAR'ın diğer özellikleri arasındadır.



CCleaner

CCleaner bir sistem optimizasyon ve güvenlik aracıdır. Sisteminizdeki kullanılmayan dosyaları silebilmektedir.







Daemon Tools Lite

DAEMON Tools Lite, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır. DAEMON Tools Lite sayesinde Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görebilir ve 4 sanal sürücü destegi ile oyunlarinizi cd'ye yazmadan direkt kalıp dosyalari içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.

                                                     

Team Viewer

TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.



Windows Movie Maker

Windows Movie Maker  ile ev ortamında profesyonel videolar veya sunumlar hazırlamanız mümkün.







Cheat Engine 6.3

Cheat Engine, veritabanında bulunan oyunlar için bazı hileleri uygulamanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama. Çalışan uygulamaları tarayarak size hile uygulayabilme imkanı sağlıyor. Acemi kullanıcıların programın başında yer alan tutorial'ı incelemeleri tavsiye olunur.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz Başarıyla İletilmiştir. Kinger veya Takipçisi iseniz Puanınız Eklenecektir. Teşekkürler.

 
Wolder King © 2014. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top
Verification: 4ee027a2dd0c4225